Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Вложка ударна 1/2 шестостен 28мм

Вложка ударна 1/2 шестостен 28мм

Шестостенна вложка със захват  1 / 2 квадрат.

Основните разлики между обикновените и ударните вложки се крият в материалите и технологиите използвани при производството на  вложките за удар. Основното изискване е съпротивлението на постоянни динамични натоварвания, което се постига чрез използването на специална стомана. Основният й елемент на легиране е молибден, който придава свойства на материала, осигурявайки връзка между твърдостта и здравината. Защитното покритие, използвано в производството - фосфатиране, дава на инструментите матов черен цвят. Това покритие е необходимо за по-нататъшна защита на продуктите от корозия, подобряване на твърдостта на контактните повърхности и устойчивостта на износване.

Разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти може да е вида на вложката. Видовете вложки са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили. Шестоъгълните вложки осигуряват по-голяма стабилност при позициониране на главата върху скрепителните елементи обхващащи ги от всяка страна. Позволява особено високо натоварване върху крепежния елемент.. 

Купете ударна вложка на най-добра цена. Шестостенна ударна вложка Toptul от серията KABA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
Размер28mm
Захват1/2 квадрат
Инчова/МетриченаМетрична
ВидШестостенна
ПрофилСтандартна
Брой точки6
МатериалХром-молибденова стомана-CR-MO
ПокритиеМат черен фосфат
СтандартDIN3121
Обща дължина45mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: KABA1628
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 11.98 лв.
  • без ДДС: 11.98 лв.

Етикети: вложка, ударна, 1/2, шестостен, 28мм, kaba1628, вложка1/2, ударна