Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Щанга демонтажна на 75°, 640мм TOPTUL JCCB2025

Щанга демонтажна на 75°, 640мм TOPTUL JCCB2025

Щанга с работна дължина 640мм и ъгъл от 75° Toptul.

Този вид щанги са приспособление за демонтиране на по-сериозни елементи с доста голямо усилие. Може да използвате инструмента в недостъпни места. Има здрава двукомпонентна противоплъзгаща дръжка. Използването на щанга позволява да се прилага голям натиск тип "лостов механизъм" предавайки усилието в противоположна посока. Препоръчваме ви да използвате очила, когато използвате инструмента.

Купете лостова щанга JUMBO на най-добра цена. Щанга JUMBO на Toptul от серията JCCC можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JCCB2025
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 44.45 лв.
  • без ДДС: 44.45 лв.

Етикети: щанга, демонтажна, на, 75°, 640мм, toptul, jccb2025, jccb2025, каросерия