Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Тапицерска права щанга 235мм TOPTUL JJAK0101

Тапицерска права щанга 235мм TOPTUL JJAK0101

Тапицерска щанга с работна дължина125мм и обща дължина 235мм Toptul.

Тапицерската щанга е приспособление за изваждане пластмасови скоби и клипсове по корите и тапицерията. Може да използвате инструмента в недостъпни места. Има здрава двукомпонентна противоплъзгаща дръжка. Използването на тапицерска щанга позволява да се прилага в ограничени пространства. Препоръчваме ви да използвате очила, когато използвате инструмента.

Купете тапицерска щанга на най-добра цена. Щанга за тапицерии на Toptul от серията JJAJ можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JJAK0101
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 6.20 лв.
  • без ДДС: 6.20 лв.

Етикети: тапицерска, права, щанга, 235мм, toptul, jjak0101, jjak0101, каросерия