Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Скоба за лагери двураменна 80мм TOPTUL

Скоба за лагери двураменна 80мм TOPTUL

Скоба за лагери двураменна 80мм Toptul.

Скоба за лагери двураменна, универсални приспособления за изтегляне - това е доста удобен комплект сглобяеми инструменти, които позволяват да се проведе добро разсглобяване в системата. Благодарение на особено дългата и тясна форма на куките, доста добре може да използвате инструмента в недостъпни места. Използването на универсални приспособления се  прилага в ограничени пространства. Препоръчваме ви да използвате очила, когато използвате комплекта, и не стойте в посоката на отстраняване.

Купете скоба за лагери двураменна на най-добра цена. Двураменна скоба за лагери на Toptul от серията JJAL можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Скоба за бутала
Обхват на работа80mm
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JJAL0203
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 41.55 лв.
  • без ДДС: 41.55 лв.

Етикети: скоба, за, лагери, двураменна, 80мм, toptul, jjal0203, скоби