Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Клещи за кабели на свещи Toptul JIAA0108

Клещи за кабели на свещи Toptul JIAA0108

Клещи за кабели на свещи с обща дължина 200мм.

Основното разнообразие от работни приспособления на монтажните инструменти е вида на клещите. Видовете клещи са разделени според геометрията на работния профил, по дължина и по предназначение. Тези инструменти осигуряват най-добрите условия за прилагане на трудовото усилие в сравнение с други видове инструменти за работа с външни работни профили.  

Купете  кабелни клещи за свещи на най-добра цена. Клещи за свещи Toptul от серията JIAA можете да поръчате на нашия уебсайт или като се обадите на посочения телефон. Фирмата е оторизиран дистрибутор на ТМ Toptul в България.

На нашия сайт има богата гама продукти и оборудване за автосервизи и механици. Доставката се извършва навсякъде в страната взависимост от обслужващите райони на куриерските фирми работещи на територията на България.
Посочена цена е с вклюен ДДС.

В предлагания асортимент продукти са възможни различия, както в показания снимков материал, така и в данните, които са посочени. Mehanik.Bg запазва правото си на промени в изображението на продуктите, оборудването на техниката, цената на продукта, както и допълнителните принадлежности, които се предлагат.

Вложки
МаркаTOPTUL
ПроизходTAIWAN

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Модел: JIAA0108
  • Наличност: Налично, ограничени количества
  • 13.80 лв.
  • без ДДС: 13.80 лв.

Етикети: клещи, за, кабели, на, свещи, toptul, jiaa0108, jiaa0108, ключ, т-образен