Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Комплект за количка

Комплект за количка

Комплекти от инструменти за инструментални колички или работни шкафове с чекмеджета определено ще направи работата на всеки автомобилен механик по-лесна и подредена. Също така е подходящо като оборудване в центрове за обслужване на автомобили и монтажно  демондажни центрове за гуми. Комплектите за инструментални колички включват всичко необходимо заработа на един механик: тресчотки, удължители, вложки, ключове и много други, поставени в специална подложка или кейс за лесно съхранение и транспортиране.

Комплектите с автомобилни инструменти за колички е едно от онези неща, които всеки автомобилист и механик трябва да има на разположение. От счупване по време на път, никой не е застрахован от аварии на пътя. Като това може да се случи както с вашата кола, така и с друга кола която сте взели да свършите работа. Комплекта инструменти за автомобил трябва да включва всичко необходимо за основните видове обслужване : Смяна на колело и акумулаторна батерия, проблеми с окабеляването и т.н. Като правило, комплектът включва набор от ключове и битове, както и ключове и всякакви клещи. Някои комплекти могат да включват други инструменти, включително специализирани инструменти. Много е важно да се намери баланс между минималния и максималния брой инструменти в комплекта, защото прекалено големи ще бъдат проблемни за съхранение и транспортиране в колата, а твърде малък комплект може да не разполага с необходимите инструменти.

Възможно е да се разпределят комплекти от инструменти за ремонт на автомобила в гаража и такъв който да се ползва на пътя (преносим). Първите обикновено съдържат изключително специализирани инструменти (дори имат и шарнирни ключове и TORX-допълнителни накрайници). Преносимите комплекти също съдържат клещи, отвертки, ключове и други подобни инструменти - всичко, което може да е необходимо за автомобила по-време на път.

Има и набор от инструменти за домашно ползване и обслужване на автомобили. Разликата между тях е в окомплектовката (те са подходящи за различни връзки). Все пак днес все повече и повече комплекти са универсални, имащи специални адаптери.

Комплект инструменти - може да намерите в продуктовата категория „Ключове” в раздела "Комплект за колички". Ако са необходими автомобилни инструменти за домашно ползване(хоби), различните приспособления и накрайници може да са малко – ограничаващи използване то им за конкретна кола. Автомобилното обслужване се нуждае от най-пълния комплект инструменти, така че в комплекта да могат да бъдат повече от 100 елемента.

Материала от който се изработват комплектите инструменти е особено издръжлив. Тези инструментални изделия са от инструментална стомана с добавянето на ванадий и хром(те са по-устойчиви на различни механични влияния). По-добре е инструментите в комплекта за автомобили да бъдат допълнително поцинковани - това ще ги предпазва от корозия.

Няма добавени продукти в тази категория.