Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро преживяване. Може да се запознаете с подробна информация тук.

Смазочни устройства

Смазочни устройства

”Спринцовката” за смазване с масло и изпомпването му е просто и същевременно полезно ръчно устройство. Използва се в автомобилни центрове, работилници и фирми за доставяне на смазочни материали на блокове и агрегати. За разлика от тромавите инсталации, тя не заема много място и е на разумна цена.

Уредите за ръчно смазване(шприц за масло) и гресиране(такламити) може да се използва не само в сервизи, но и на места изискващи смазване на движещи се части. Той се активира чрез многократно натискане на дръжката. Маслото/греста се излива в патрона, към който е прикрепена захранващата тръба. Дължината му позволява смазване дори на трудно достъпни места.

Шприцовете за изпомпване на масло може да изпълняват и обратната операция - да изпомпват флуид от различните възли (картер, скоростна кутия, автомобилни мостове).

 При избор на такъв инструмент трябва да се обърне внимание на състава на инструмента. Шприца може да работи с двигателни и трансмисионни масла. Има устройства за твърдо вещество(такламити). Количеството на смазване може да бъде от 400 до 1000 куб. Ако трябва да работите с труднодостъпни възли може да удължите дължината на маркуча. Тя може да достигне 300 mm или повече. Тук може да разгледате продукти от този вид.

Показване:
Подреждане по:

Такаламит за гресиране 600ml, GEKO G01147

Професионален бутален такаламит, 600 cm3, използва се широко за поддръжка на моторни блокове и ..

0.00 лв. без ДДС: 0.00 лв.

Такаламит 400ml TOPTUL

Такаламит ръчен за гресиране, използва се широко в гаражи, сервизни центрове за ремонт на обору..

25.00 лв. без ДДС: 25.00 лв.